Yuffies 2:a kull Hårdrock-kullen

Yuffie
Wild Voss
Wild Voss

Den 22 oktober födde Yuffie sin andra kull . Pappa till kullen är fine Wild Voss  från Wildline Bengals . Det blev 5 fina prickisar. En svartspotted hane Ozzy Osbourne, en sepiaspotted hona Thin Lizzy, en blåmink charcoal hona Saffire, en sepiaspotted hane King Diamond och en sepiaspotted hane Van Halen.

Eftersom de föddes en vecka för tidigt så var det en jobbig första vecka där min fodervärd Marie gjorde ett fantastiskt jobb med flaskmatning innan mjölken kom igång ordentligt. Nu växer de rejält! 

Alla ungarna har nu flyttat

Lizzy har flyttat till Jenny med familj och kommer få Daphne från Amarettos förra kull som kompis 🙂 King Diamond flyttat till  Cecilia med familj. Ozzy flyttat till Olesia med familj . Saffire flyttat till Göksen med familj. Van Halen flyttat till Anna med familj. Ozzy har jag avelsrätt på några kullar så hoppas kunna para honom med Destiny och Bali när han har åldern inne .

Köpinformation:

Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket innebär : vaccinerade 2 ggr, chipmärkta och veterinärbesiktigade. Stamtavla medföljer och jag ordnar med ägarändring hos Sverak och Jordbruksverket. Kattungarna levereras som tidigast när de är 14 veckor gamla. Kattungarna är försäkrade i Agria när de övertas och jag ordnar via mitt ombud så att ni kan ta över denna försäkring. Som medlem i Bengalföreningen får ni också rabatt hos Agria . Jag bjuder på ett års medlemskap i Bengalföreningen. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. En pärm med alla dokument och fina  proffsbilder från djurfotografen Tuss Bennergård ingår också.  Jag hjälper såklart också till med goda råd när helst det behövs så att ni som kattägare ska känna er trygga. 

Pris 16.000:-, handpenning 4000:-  vid tingning.