Yuffies 2:a kull Hårdrock-kullen

Yuffie
Wild Voss
Wild Voss

Den 22 oktober födde Yuffie sin andra kull . Pappa till kullen är fine Wild Voss  från Wildline Bengals . Det blev 5 fina prickisar. En svartspotted hane Ozzy Osbourne, en sepiaspotted hona Thin Lizzy, en blåmink charcoal hona Saffire(söker jag fodervärd till), en sepiaspotted hane King Diamond och en sepiaspotted hane Van Halen.

Eftersom de föddes en vecka för tidigt så var det en jobbig första vecka där min fodervärd Marie gjorde ett fantastiskt jobb med flaskmatning innan mjölken kom igång ordentligt. Nu växer de rejält! 

Lizzy är tingad av Jenny och kommer få Daphne från Amarettos förra kull som kompis 🙂 King Diamond tingad av Cecilia med familj

Saffire och Ozzy har jag under utvärdering för att ev behålla på foder. Är du intresserad av att vara fodervärd är du välkommen att höra av dig. Läs mer under Kattungar/fodervärd 

Köpinformation:

Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket innebär : vaccinerade 2 ggr, chipmärkta och veterinärbesiktigade. Stamtavla medföljer och jag ordnar med ägarändring hos Sverak och Jordbruksverket. Kattungarna levereras som tidigast när de är 14 veckor gamla. Kattungarna är försäkrade i Agria när de övertas och jag ordnar via mitt ombud så att ni kan ta över denna försäkring. Som medlem i Bengalföreningen får ni också rabatt hos Agria . Jag bjuder på ett års medlemskap i Bengalföreningen. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. En pärm med alla dokument och fina  proffsbilder från djurfotografen Tuss Bennergård ingår också.  Jag hjälper såklart också till med goda råd när helst det behövs så att ni som kattägare ska känna er trygga. 

Pris 16.000:-, handpenning 4000:-  vid tingning.