Yuffies 1:a kull

Yuffie
Hela kullen Tuss
Heffaklumpen

2 december på morgonen födde Yuffie sex ungar. Det är två solida minkar varav en är hona ,  en solid sepia och tre sepia varav två är honor. Alla ungar växer och har fullt sjå med att tampas med sina syskon om bästa matplatsen. Nu är ungarna 4 veckor och har fått sina namn- Blev kaffe och chokladtema på denna kull.  förståss – ser man ju på deras färger. Mocha, hona solid mink/silvermink, O’Boy hane sepia, Baileys hane solid mink/silvermink, Co-Co hona sepia, Kahlua-Panther hane solid sepia, Maya hona sepia . Njut av Tuss Bennergårds nytagna bilder 30/1 på kullen nedan! 

Baileys flyttat till familjen Elfving, Co-Co och Mocha flyttat till Hanna och Alexander, Kahlua och Maya flyttat till Cecilia med familj. O’boy flyttat till Vesa med familj.

Yuffie ska paras när hon löper nästa gång – se mer info under Planerade parningar.

Köpinformation: Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket bla innebär: vaccinerade 2ggr, stambokförd i Sverak(dvs stamtavla medföljer), chipmärkt och veterinärbesiktigad. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. Ett års medlemsskap i Bengalföreningen ingår, Doldafelförsäkrad i Agria, Pärm med bilder och information och så klart goda råd när helst det behövs