Destinys första kull

ZZuperhjältekullen
Rambo1

Destiny har fått sin förstas kull!

kl 00.19 den 15 maj föddes först Zorro en svartspottad hane som bär charcoalanlag, sen kom hans 3 svartspottade systrar Zelda, Zafina och Zoë. Eftersom pappa är Rambo så blev det en ZZZZuperhjältekull. 

 Zorro stannar kvar hemma hos mamma Destiny och är Monika med familjs egna misse nu.  Zafina är söderböna och bor hos Lena med familj tillsammans med bengalkillen Atlas. Zafina är fodervärdskatt så jag kommer avla på henne i framtiden när hon är redo för det. Zoe är söderböna hon med och har flyttat till Anders. Zelda bor hos  Felicia och Daniel i Solna.

 Nya bilder av Tuss Bennergård upplagda här nedan den  17/7 . Njut av de vackra bilderna 🙂

Om ni klickar på länken nedan ser ni  kattungarnas stamtavla :

https://stambok.sverak.se/Stambok/Avkommor/519579

Köpinformation: Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket bl a innebär: vaccinerade 2ggr, stambokförd i Sverak(dvs stamtavla medföljer), chipmärkt och veterinärbesiktigad. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. Jag ordnar så att Agrias försäkring kan övertas vid köp. Ett års medlemsskap i Bengalföreningen ingår . Doldafelförsäkrad i Agria . Pärm med bilder och information och så klart goda råd när helst det behövs

Båda föräldrarna HCM scannade utan anmärkning samt testade för PRAb och PK def.

Pris 17.000:-  , handpenning 3.000 erläggs i samband med tingningen. Pris för dig som köpt katt av mig innan är 15.000. Sverak har standardavtal som används för köp och tingning.