Destinys 2:a kull - Tema Singers

Destiny
Destiny
Hela kullen Tuss&Tass
Hela kullen Tuss&Tass

10 december födde Destiny 6 fina ungar. Pappa är Happy Hooligans Ozzy Osbourne.  Det blev tema Singers så klart eftersom pappa är Ozzy Osbourne och mamma är Destiny(s child) . Alla ungarna har fått tydliga kontraster i sitt vackra mönster.

En  svartspotted hane Frank Zappa – han är mycket lik sin pappa vid samma ålder så kommer bli en riktig snygging, en minkspottad hane Elton John(tingad),  en minkspotted hona Molly Sanden(tingad), en minkspottad hona Cazzi Opeia(tingad), en minkspottad hona Emmylou Harris (tingad) samt en lynxspotted hane Freddie Mercury (tingad). Kontakta mig om du vill ”bli med bengal! De finns att se hos mina fodervärdar i Vendelsö. På mina konton Kattagility på IG och FB finns bilder och filmer också.  Kattungarna är fotograferade av proffsfotografen Tuss&Tass när de var 9 veckor och du som ny ägare får så klart alla dessa fina bilder på din misse.

Den mörkaste av minkarna är Cazzi och hon bär troligen på non-agoutianlag från sin pappa(Ozzy).

Pappa Ozzy bär även på anlag för dilution(blått) som de ev också kan bära på :-).  

Stamtavlorna ser ni här nedan:

Avkommor (sverak.se)

Alla kattungar har nu flyttat till sina hem.

Köpinformation:

Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket innebär att de är vaccinerade 2 gånger, stambokförda i Sverak dvs stamtavla medföljer, chipmärkta och veterinärbesiktigade. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. Jag ordnar så att Agrias försäkring kan övertas vid köp. Ett års medlemskap i Bengalföreningen ingår. Doldafel-försäkrad hos Agria. Pärm med bilder och information och så klart goda råd när helst det behövs. Båda föräldrarna är HCM scannade utan anmärkning samt testade för praB och PKDef.

Pris 17.000, handpenning 3.000 erläggs i samband med tingning. Pris för dig som köp katt av mig innan är 15.000. Sverak har standardavtal som används för köp och tingning. En katt som är reserverad kan komma att bli tillgänglig.