Balis 1:a kull

Den 3/10 -23 föddes Balis första kull. Pappa är min Heffaklump – HH Christoffer Robin.  Det blev 5 snöbengaler. Tre minkar och två lynxar varav flera troligen är i varianten silver. Två av ungarna är dessutom charcoal – Moyo som är minkcharcoal och Badai som är lynxcharcoal . Bägge lynxarna är honor och en av minkarna.  Det blev Indonesiskt tema på kullen efter  mamma Bali. Från helgen 4-5/11 är de redo träffa ev blivande adoptivföräldrar. Ni kan läsa mer om mamma- och pappa katt på min hemsida under Mina katter.  Fler bilder kommer när de vuxit på sig lite mer och är utanför boet mera. Följ mig gärna på sociala medier FB och IG på mitt konto Kattagility där lägger jag upp massor med bilder och filmer. Ungarna är redo att flytta från 28/12-23

Jakarta är tingad och kommer bo hos Susanne med familj där det redan finns två katter , varav en bengal.

Moyo är tingad av Jannice med familj och kommer få både hund och kattkompisar, varav en bengal.

Gili  en lynxspotted hona – söker jag fodervärd till – läs mer under fliken kattungar/fodervärd

Badai  (lynxcharcoal hona)och Java  (minkhona) är tillgängliga för rätt hem

Så här kommer deras stamtavla ser ut : Provparning (sverak.se)

Köpinformation:

Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket innebär att de: är vaccinerade 2 gånger, stambokförda i Sverak(dvs stamtavla medföljer), chipmärkta och veterinärbesiktigade. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. Jag ordnar så att Agrias försäkring kan övertas vid köp. Ett års medlemsskap i Bengalföreningen ingår. Doldafel-försäkrad hos Agria. Pärm med bilder och information och så klart goda får när helst det behövs. Båda föräldrarna HCM scannade nyligen utan anmärkning samt testade för praB och PKdef.

Pris 17.000:-; handpenning 3.000 erläggs i samband med tingning. Pris för dig som köp katt av mig innan är 15.000:-. Sverak har standardavtal som används för köp och tingning.