Balis 1:a kull

Den 3/10 -23 föddes Balis första kull. Pappa är min Heffaklump – HH Christoffer Robin.  Det blev 5 snöbengaler. Tre minkar och två lynxar varav flera troligen är i varianten silver. Två av ungarna är dessutom charcoal – Moyo som är minkcharcoal och Badai som är lynxcharcoal . Bägge lynxarna är honor och en av minkarna.  Det blev Indonesiskt tema på kullen efter  mamma Bali.  Ni kan läsa mer om mamma- och pappa katt på min hemsida under Mina katter.  Följ mig gärna på sociala medier FB och IG på mitt konto Kattagility där lägger jag upp massor med bilder och filmer. Alla ungar har nu flyttat till sina nya hem.

Nytagna bilder av Tuss&Tass . Se nedan!  Njut av Tuss fina bilder! 6/12-23

Jakarta har flyttat till  Susanne med familj i Bromma där det redan finns två katter , varav en bengal.

Moyo har flyttat till  Jannice med familj i Linköping och kommer få både hund och kattkompisar, varav en bengal.

Gili   kommer jag behålla och bor hos fodervärdar i Norra Hammarbyhamnen.

Java har flyttat till  Caroline med familj i kvarteret intill där vi bor på Söder

Badai  har flyttat till  Jenny med familj i Vagnhärad som har två bengaler från mig sen innan.

Köpinformation:

Kattungarna säljs enligt Sveraks regler vilket innebär att de: är vaccinerade 2 gånger, stambokförda i Sverak(dvs stamtavla medföljer), chipmärkta och veterinärbesiktigade. Katter som säljs till sällskap ingår kastrering. Jag ordnar så att Agrias försäkring kan övertas vid köp. Ett års medlemsskap i Bengalföreningen ingår. Doldafel-försäkrad hos Agria. Pärm med bilder och information och så klart goda får när helst det behövs. Båda föräldrarna HCM scannade nyligen utan anmärkning samt testade för praB och PKdef.

Pris 17.000:-; handpenning 3.000 erläggs i samband med tingning. Pris för dig som köp katt av mig innan är 15.000:-. Sverak har standardavtal som används för köp och tingning.